Onze specialisaties

Reinigingstechniek

Hero

Reinigingstechniek

Een hogedrukreiniger nodig voor uw terras of stal? Een stofzuiger nodig voor uw horeca zaal of winkel? Heeft u een bedrijf in de vleesverwerkende industrie of bent u vrachtwagenchauffeur? Wij hebben voor ieder reinigings-probleem een oplossing. Kom maar op, ons is niks te gek!

Karcher dealer

Wij zijn ruim 30 jaar officieel Kärcher dealer, in deze jaren hebben wij ons met name gespecialiseerd in de professionele karcher machines. Deze types staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uiteraard de uitzonderlijke reinigingsprestaties. Wij kunnen u adviseren over welke type reinigingssysteem voor u het meest gepast is. Wij bieden voor bepaalde machines zelfs demonstratie modellen aan. Vraag naar de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een reinigingsmachine en heeft u vakkundig advies nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.  

Tweedehands reinigingsmachines

Naast een uitgebreid assortiment nieuwe karcher machines hebben wij ook een ruim assortiment tweedehands. Wij hebben onder andere tweedehands machines van de merken porto technica, dibo, alto nilfisk, waterkracht, en Kent. Klik hier voor ons actuele assortiment.

Reinigingsmachines huren

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands stofzuigers, schrobmachines en hogedrukreinigers verhuren wij ook diverse reinigingsmachines. Huur nu je hogedrukreiniger! Wij bieden keuze uit koudwater en warmwater modellen. Ook de nodige accessoires verhuren wij zoals een rioolontstoppingsslang of een terrasreiniger. Ons verhuur assortiment bestaat natuurlijk niet alleen uit hogedrukreinigers wij verhuren ook schrobmachines, nat- en droog zuigers en verschillende soorten (zit/loop/tractor) veegmachines. Klik hier voor ons verhuur assortiment. 

Reparatie, onderhoud en keuring

Storing? Onze monteurs fiksen uw reinigingsmachine weer! Wij hebben monteurs die specifiek opgeleid zijn om uw reinigingsmachine te onderhouden, keuren en repareren. Naast een reparatie in onze werkplaats kan de monteur ook bij u op locatie komen om de storing te verhelpen overleg even met de werkplaats wat de mogelijkheden en kosten zijn in uw geval. Reparatie nodig? Bel: 055-3231263. 

Empas

Wij leveren ook motorvatspuiten onder andere van het merk Empas. Wij adviseren u graag over welke machine geschikt is voor uw gebruik. Voor motorvatspuiten (van 3 jaar en ouder) is een periodieke SKL keuring wettelijk verplicht. Bonhof is een erkend SKL keuringsstation van veldspuiten, boomgaardspuiten en motorvatspuiten.