Onze specialisaties

Engineering & Service

Hero

Engineering & Service

Engineering
Wij voeren alle engineeringswerkzaamheden zelfstandig uit. Onze tekenaars en engineers werken met de nieuwste 3D, CAD & CAM software en beschikken over een ruime ervaring binnen onze disciplines.

Reverse Engineering
Wij kunnen voorzien in Reverse Engineering voor onderdelen van machines of installaties. Denk aan situaties wanneer complete bestaande machinelijnen in kaart moeten worden gebracht, de fabrikant van de machine of installatie niet meer bestaat. Of de documentatie of tekening van een onderdeel is niet meer te achterhalen. Hierbij kunnen wij u verder helpen.

Revisie
Wij kunnen complete revisies uitvoeren, waardoor uw machine of installatie weer zo goed als nieuw is. Tuurlijk kunt u kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke revisie aanpassingen te doen.

Service & onderhoud
Uw probleem is onze uitdaging. Staal, roestvaststaal of aluminium…  Bij Bonhof hebben wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Voor ons is service en onderhoud een essentieel onderdeel in de dienstverlening die wij bieden. Het stopt niet bij de levering van een machine of installatie. Samen met de klant blijven wij werken aan het verbeteren van processen.

Bij problemen of storingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Een professioneel team staat klaar! Ook wanneer een installatie niet door ons gebouwd is. Ons team staat klaar met alle kennis en ervaring om inspecties, onderhoud en reparaties uit te voeren.