Onze specialisaties

3613

Genie hoogwerker kopen, hoogwerker huren, onlangs afgeleverd

Onlangs hebben we deze 2 nieuwe Genie hoogwerkers afgeleverd aan GMB BioEnergie in Zutphen.

De Genie Z40/23N RJ is slechts 1.50 mtr breed en heeft toch een werkhoogte van maar liefst 14.32 mtr. met een zijdelings bereik van 6.91 mtr.

Het unieke van deze machine is dat de jib naast de verticale rotatie ook nog horizontaal kan roteren. Je kunt dus letterlijk de hoek om.

En uiteraard kan de korf ook roteren. Door de beperkte afmetingen is de hoogwerker zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

De Genie Z45/25J DC/Bi-Energy heeft een werkhoogte van bijna 16 mtr., een zijdelings bereik van 7.65 mtr. en een werklast van 227 kg. De up and over maat is 7.24 mtr. en de totale breedte is slechts 1.79 mtr. De hoogwerker is voorzien van non-marking banden.

 

Beide hoogwerkers zijn afgeleverd met een VA-keuring. Wij wensen GMB veel werkplezier op hoogte met deze prachtige machines.

 

Bij ons kunt u een hoogwerker huren en een hoogwerker kopen. Wij zijn landelijk goed bereikbaar voor bijvoorbeeld hoogwerker huren Deventer,  hoogwerker huren Zutphen, hoogwerker huren Apeldoorn.

Diverse hoogwerkers te koop. Schaarhoogwerker huren? Genie hoogwerker kopen? het is allemaal mogelijk. Wij hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis, tevens kunt u bij ons de hoogwerker laten keuren. Eerst naar Bonhof!..

Product afbeelding

Ook opzoek naar een Genie Z40/23N RJ en Z45/25J DC/Bi - Energy?

Neem contact met ons op:
Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV
Zonnenbergstraat 46
7384 DL Wilp
tel 055 323 12 63
info@bonhof.com