Onze specialisaties

5250

Onlangs afgeleverd! Deutz Fahr 5115 DF TTV

22 februari 2021

Verkocht aan gemeente Apeldoorn:

Een nieuwe zeer complete Deutz Fahr 5115 DF TTV trekker, met een 115 Pk sterke SDF 4 cilinder motor. De trekker is uitgevoerd met de volgende specificaties en opties:

De trekker is voorzien van een traploze transmissie zodat voor alle werkzaamheden de juiste snelheid kan worden gekozen. Tevens beschikt de trekker over een vlakke vloer voor dit segment, zodat voor lange mensen genoeg beenruimte beschikbaar is, en tevens beschikt de trekker over een ergonomisch geplaatste multifunctionele bedieningshendel, waarop de rijrichting, transmissie, electrische hydrauliekventielen, cruisecontrolstanden, vrij toewijsbare functies, zijn te kiezen.

De trekker beschikt daarnaast over een zeer ergonomische onafhankelijk geveerde vooras met activedrive, en Hydro silenblocks voor 40 % minder trillingen in de cabine, oftewel een genot om mee te werken voor de bestuurder.

Daarnaast zit er fronthef en frontaftakas op deze trekker. Via de 8”  I-monitor, zijn alle trekker instellingen goed in te stellen, en die in combinatie met Isobus, een hoeveelheid aan secties kan aansturen.  Voor hydrauliektoepassingen heeft de trekker mogelijkheden te over, mede door de 100 ltr Loadsensingpomp en 5 x DW ventiel achter en 4 x DW frontventiel en 2 x vrije retour. De cabine beschikt over filterbeschermingsniveau cat. 4 en de achterhef heeft aan de rechterkant elektrohydraulische stabilisatie. Daarnaast beschikt de Deutz-Fahr rondom over een LED verlichtingspakket.

Op wens van de klant is de trekker geleverd op een mooie set gazondbanden met achterop Nokian TRI 2 banden.

De trekker gaat ingezet worden in het buitengebied met name veel op de fietspaden en tevens voor de gladheidsbestrijding.

Kortom een zeer complete veelzijdig Deutz Fahr 5115 DF TTV trekker waarmee wij de gemeente Apeldoorn, zeer veel plezier en succes mee wensen!

Product afbeelding
Product afbeelding
Product afbeelding
Product afbeelding
Product afbeelding

Ook opzoek naar een Deutz Fahr 5115 DF TTV?

Neem contact met ons op:
Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV
Zonnenbergstraat 46
7384 DL Wilp
tel 055 323 12 63
info@bonhof.com