Onze specialisaties

Mestzakken

Albers alligator Winbag voor opslag van mest en andere (niet-aggressieve) vloeistoffen.

Eerst naar Bonhof voor een.. Mestzak! 

Wij zijn officeel dealer van Albers Alligator en hebben sinds jarenlang goede ervaringen met deze duurzame mestzakken. Wij adviseren u graag over deze vorm van tijdelijke mestopslag, en wat in uw situatie het beste is.  

Bent u op zoek naar een tijdelijke en flexibele opslag voor mest?

Denk dan eens aan een tijdelijke mestzak. Wij zijn officieel dealer van Albers Alligator. De Alligator mestzak wordt van hoogwaardig polyester gemaakt, waardoor de tijdelijke mestopslag ook zeer duurzaam is. 
Door de kunststof coating is de mestzak bestand tegen invloeden van UV-straling waardoor de zak een lange levensduur heeft.

Flexibele tijdelijke mestopslag 

De Alligator Winbag is een oplossing voor iedereen die op zoek is naar en flexibele manier voor tijdelijke mestopslag. Het systeem is namelijk makkelijk te verplaatsen en kan op iedere vlakke ondergrond uitgerold en weer opgerold worden met het Alligator winsystem. Dit is een aanhanger met een draaibaar haspelframe die zowel als trailversie en hefbare versie beschikbaar is.
De Winbag biedt opslag voor 100m³ tot 350m³ mest. Daardoor kan de winbag makkelijk worden ingezet voor tijdelijke mestopslag. Het systeem is eenvoudig te verplaatsen, daarnaast kan het op vrijwel iedere vlakke ondergrond worden ingezet. De winbag is oprolbaar waardoor de mestopslag goed leeg te krijgen is. Deze flexibele mestopslag is te leveren met diverse aansluitingen. Standaard wordt de Winbag geleverd met twee 6" aanlsuitingen. De vulhoogte is maximaal 1,25 meter. Op de bovenzijde bevinden zich ontluchters, het aantal ontluchters is afhankelijk van de lengte van mestzak. Wij adviseren u graag welke Winbag voor uw situatie het best geschikt is. Met onze ruime kennis en ervaring over de mestzakken, helpen wij u graag aan een kwalitatie oplossing voor uw flexibele mestopslag.
 
Neem vandaag nog contact op.
Contact: 055-3231263
 
De Winbag is KIWA5111 gecertificeerd. 
\