Onze specialisaties

Keuringen

Hero

Keurig keuren? Eerst naar Bonhof!

Wij beschikken over ervaren keurmeesters die eventueel op locatie voertuigen of (landbouw)machines kunnen controleren en van een keurmerk kunnen voorzien.Wij zijn gecertificeerd om uw complete machinepark te keuren. Heeft u personeel in dienst? In dit geval is een periodieke keuring van uw machines en gereedschappen verplicht. Wij komen graag langs om een inventarisatie te maken. Indien gewenst helpen wij u herinneren wanneer er weer een keuring nodig is.            

VA-Keur  VA Keur

Veiligheidskeuring arbeidsmiddelen, hiervoor staat VA-keur. VA Keur is een kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen. Bonhof is officieel VA-gecertificeerd en mag keuringen op arbeidsmiddelen en machines uitvoeren. Het periodiek keuren van arbeidsmiddelen en machines is sinds 1998 een vereiste vanuit de ARBO wet. VA keur heette voorheen COM keur.

Wat keuren we?
Machines en arbeidsmiddelen zijn nogal een ruim begrip, waar het op neer komt is dat wij bevoegd zijn allerlei soorten machines en gereedschappen te kunnen keuren. Van klein elektrisch- of motor aangedreven handgereedschap, trappen, steigers, ladders, hogedrukreiniger, aanhangers, apparatuur voor in uw werkplaats, lasapparatuur tot grote machines die worden gebruikt in de agrarische en industriële sector.

Kwaliteit
Wij staan voor de kwaliteit van het VA-keur, alleen ervaren en deskundige keurmeesters mogen de machines en gereedschappen keuren. Volgens het VA keur worden de veiligheidskeuringen altijd uitgevoerd op de meest actuele wetten, normen en eisen die gelden voor uw machine of gereedschap. Om de kwaliteit te waarborgen worden er bij ons ook steekproeven uitgevoerd. De keuringssticker geeft de garantie dat wij geen enkel aspect over het hoofd gezien hebben en u veilig aan het werk kunt!

Voorkom stilstand

Door het keuren tegelijk te plannen met een periodieke onderhoudsbeurt kunt u stilstand in het seizoen voorkomen. Wij kunnen dit efficiënt inplannen zodat uw machine niet langer stilstaat dan noodzakelijk.

SKL keuring 

Wij zijn een officieel gecertificeerd SKL keuringsbedrijf. Een SKL keuring is een keuring van gewasbeschermingapparatuur zoals veldspuiten en onkruidspuiten. De keuringen zijn wettelijk verplicht voor verdeelapparatuur van gewasbeschermingsmiddelen. Ook is het voor uw opbrengst, de levensduur van uw machine en de veiligheid ook belangrijk om een SKL keuring uit te voeren. Onze keurmeesters controleren uw machine op een goede werking, veiligheid en of de machine voldoet aan de milieu eisen. Lees hier meer over SKL Keuringen. 

           

Bonhof is aangesloten bij Fedecom